Najaarsaanbieding Microdermabrasie

Najaarsaanbieding: bij een kuur van 6 behandelingen Microdermabrasie of peeling krijgt u een reinigings- en een verzorgingsproduct cadeau.

 

Wat is microdermabrasie?

Tijdens de Microdermabrasiebehandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen zandstralen als het ware zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. Hierdoor wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig verwijderd. De huid wordt zo gestimuleerd nieuwe cellen (collageen) aan te maken. Waardoor de huid meer elastisch wordt (de huid verjongt en rimpels vervagen), de huid wordt gladder, (acne)littekens vervagen. Door de vacuümzuigkracht verbetert de doorbloeding. Kortom: de huid wordt weer in een goede conditie gebracht.

De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee de microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier kan de behandeling per persoon aangepast worden. De behandeling kan toegepast worden op het gezicht, maar ook op de handen, rug en decolleté.

Wat is te behandelen (indicaties)?

 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en het verwachtingspatroon. Hoe dieper de littekens, des te meer behandelingen nodig zijn. De tijd tussen de behandelingen is minimaal tien dagen.

Lees verder

Wat is een peeling?

Een peeling op basis van een zuur (melkzuur, glycolzuur, salicylzuur of trichloorazijnzuur) dringt de huid in en is in staat de structuur van de huid te verbeteren (bijvoorbeeld bij littekens, huidveroudering, grove poriën, hyperpigmentatie of acne). Per zuur is het afhankelijk hoe diep het de huid indringt.

De vier voornaamste werkingen van zuren zijn:

 

Kortom: De peeling geeft een algemeen betere, gladdere huidstructuur en een algeheel gezondere uitstraling.

Lees verder

Neem contact op

Momenteel ben ik niet online. Stuur mij hier een bericht, en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen, opmerkingen of afspraak maken? Ik help je graag verder!

klik ENTER om te chatten