Over Judith

Mijn naam is Judith Doodeman, de huid- en oedeemtherapeut achter ParaDerma. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In 1999 ben ik mijn praktijk gestart in Berkhout. Per 2016 is mijn praktijk verhuisd naar het gloednieuwe Gezondheidscentrum De Goorn, aan de Dwingel 3 in de Goorn. Tevens werk ik als huidtherapeut in het Westfriesgasthuis in Hoorn op de afdeling oncologie.

Het is niet vanzelfsprekend dat je huid mooi en glad is. Veel mensen kampen met huidproblemen, die niet zomaar verdwijnen. Denk aan littekens, brandwonden, acne, couperose, overbeharing en oedeem.

Als huidtherapeut zoek je de oorzaak van het huidprobleem. In veel gevallen kun je de problemen verhelpen, in andere gevallen kun je voor veel verlichting zorgen. Belangrijk is dat de huidproblemen zodanig worden behandeld, dat er weer goed mee te leven valt. Ik geef verschillende soorten behandelingen, afgestemd op de persoon en huidaandoening.

In het Westfriesgasthuis in Hoorn behandel ik patiënten die als gevolg van chemotherapie problemen hebben met de huid. Als je in deze moeilijke periode mensen kan helpen en blij kan maken is het mooiste wat er is!

Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ik volg regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling binnen en buiten het vak. Tevens ben ik actief binnen de NVH. Ik ben op genomen in het Kwaliteitsregister Paramedici en heb ik contracten met verschillende zorgverzekeraars.

Indien u denkt dat ik u van dienst kan zijn, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek kan ik bepalen of ik iets voor u kan betekenen. De huidtherapeut is, in de meeste gevallen, direct toegankelijk, dus u heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

Judith Doodeman
Huid- en Oedeemtherapeut

Neem contact op

Momenteel ben ik niet online. Stuur mij hier een bericht, en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen, opmerkingen of afspraak maken? Ik help je graag verder!

klik ENTER om te chatten