Microdermabrasie

micordermabrasie behandleing voor huidverbetering, tegen acnelittekens

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Tijdens de Microdermabrasiebehandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen zandstralen als het ware zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. Hierdoor wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig verwijderd. De huid wordt zo gestimuleerd nieuwe cellen (collageen) aan te maken. Waardoor de huid meer elastisch wordt (de huid verjongt en rimpels vervagen), de huid wordt gladder, (acne)littekens vervagen. Door de vacuümzuigkracht verbetert de doorbloeding. Kortom: de huid wordt weer in een goede conditie gebracht.

De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee de microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier kan de behandeling per persoon aangepast worden. De behandeling kan toegepast worden op het gezicht, maar ook op de handen, rug en decolleté.

Wat is te behandelen (indicaties)?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en het verwachtingspatroon. Hoe dieper de littekens, des te meer behandelingen nodig zijn. De tijd tussen de behandelingen is minimaal tien dagen.

Wanneer niet behandelen? (contra-indicaties)?

Voor de behandeling

Het is belangrijk om 2 weken voor de behandeling niet in de zon (zonnebank) te gaan. Voor mannen: niet scheren op de dag van de behandeling, maar de avond ervoor voor het laatst.

Huidreactie

De huid ziet er na de behandeling (licht) rood en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot drie dagen na de behandeling rood zien. Meestal gaat de huid na 2 dagen licht schilferen. De delen die intensiever behandeld zijn kunnen extra schilferen.

Na de behandeling

 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ParaDerma.

 

Neem contact op

Momenteel ben ik niet online. Stuur mij hier een bericht, en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen, opmerkingen of afspraak maken? Ik help je graag verder!

klik ENTER om te chatten