Behandeling tegen overmatig transpireren: miraDry

Stelt u zich eens voor: dagelijks ondervindt u hinder van overmatig transpireren onder de oksels. Maar van de ene op de andere dag is dit probleem verholpen, niet tijdelijk maar definitief, geen operatie maar een milde miraDry behandelprocedure.

Slechts 1 of 2 behandelingen met de miraDry zijn nodig om de zweetproductie te normaliseren of geheel okseldroog te maken. De behandeling met miraDry wordt uitgevoerd door collega’s Annette de Bruijn en Renate van Waalwijk van Doorn (eigenaren / huidtherapeuten van MediDerma uit Purmerend en Okselzweet.nl). Zij geven een schriftelijke garantie dat op basis van maximaal twee betaalde behandelingen een goed resultaat zal worden verkregen. Op basis van onze positieve ervaringen met deze behandeling en beschikbare wetenschappelijke publicaties geven wij u deze garantie graag!

De miraDry behandeling biedt slechts voordelen. Totdat de miraDry in Europa werd geïntroduceerd werd overmatig okselzweet behandeld door plaatselijk Botox in te spuiten, de resultaten hiervan zijn slechts tijdelijk. Voor langdurige behandelresultaten moest men een operatie ondergaan, hierbij bestaat het risico op vervelende complicaties. De miraDry procedure is slechts 1 of 2 keer nodig en is niet-chirurgisch. Eventuele klachten na de behandeling zijn slechts tijdelijk.

mira-dry-300x229

De huidtherapeuten van MediDerma bieden overigens meer behandelingen op het gebied van overmatig transpireren. Wel zo prettig, want het gebeurt regelmatig dat het overmatig transpireren niet beperkt blijft tot de oksels. Als het probleem zich ook voordoet aan de handen of voeten, kan een combinatiebehandeling worden gegeven. Zie voor meer informatie bij overige behandelingen tegen overmatige transpiratie www.okselzweet.nl.

Een gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprek
Op deze site over okselzweet kunt u veel informatie lezen over de miraDry behandeling. Heeft u interesse? We nodigen u graag op de praktijk uit voor een gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprek. Behandeling vindt plaats in De Goorn en Purmerend.

Neem contact op

Momenteel ben ik niet online. Stuur mij hier een bericht, en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen, opmerkingen of afspraak maken? Ik help je graag verder!

klik ENTER om te chatten