MiraDry

MiraDry

Ondervindt u dagelijks hinder van overmatig transpireren onder de oksels? Er is iets aan te doen! Door middel van een milde miraDry behandelprocedure bent u snel, definitief en zonder operatie van uw okselzweet verholpen..

Slechts 1 of 2 behandelingen met de miraDry zijn nodig om de zweetproductie te normaliseren of geheel okseldroog te maken.

De miraDry behandeling biedt slechts voordelen. Totdat de miraDry in Europa werd geïntroduceerd werd overmatig okselzweet behandeld door plaatselijk Botox in te spuiten, de resultaten hiervan zijn slechts tijdelijk. Voor langdurige behandelresultaten moest men een operatie ondergaan, hierbij bestaat het risico op vervelende complicaties.

De miraDry procedure is slechts 1 of 2 keer nodig en is niet-chirurgisch. Bij MediDerma heeft minder dan 10% van de cliënten een tweede behandeling nodig!

Eventuele klachten na de behandeling zijn slechts tijdelijk.

Een gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprek
Op deze site www.okselzweet.nl kunt u veel informatie lezen over de miraDry behandeling. Heeft u interesse? U bent welkom op de praktijk voor een gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprek. Neem contact op via info@paraderma.nl of bel 06-23279614.

Neem contact op

Momenteel ben ik niet online. Stuur mij hier een bericht, en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug.

Vragen, opmerkingen of afspraak maken? Ik help je graag verder!

klik ENTER om te chatten